گرفتن – گیره اردیبهشت لالیگا لالیگا گرانادا

گرفتن – گیره: اردیبهشت لالیگا لالیگا گرانادا رئال مادرید laliga real madrid granada

  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

    گت بلاگز اخبار سیاست خارجی رویارویی احتمالی پایتخت کشور عزیزمان ایران وریاض، کربلایی دیگر است ،

    تارنمای اندیشکده نشنال اینترست درگزارشی تحت عنوان «قمار بزرگ عربستان» نوشت: نیروهای عربستان سعودی به رغم تجهیز نظامی مدرن از سوی آمریکا، به احتمال زیاد قادر نخو

    رویارویی احتمالی پایتخت کشور عزیزمان ایران وریاض، کربلایی دیگر است ،

    عربستان قادر به مقابله با ارتش وسپاه کشور عزیزمان ایران نخواهد بود/ رویارویی احتمالی پایتخت کشور عزیزمان ایران وریاض، کربلایی دیگر است

    عبارات مهم : ایران

    تارنمای اندیشکده نشنال اینترست درگزارشی تحت عنوان «قمار بزرگ عربستان» نوشت: نیروهای عربستان سعودی به رغم تجهیز نظامی مدرن از سوی آمریکا، به احتمال زیاد قادر نخواهند بود با ارتش مستحکم کشور عزیزمان ایران و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مقابله کنند.

    به گزارش ایرنا، «محمد ایوب» استاد روابط بین الملل دانشگاه میشیگان و از اعضای اندیشکده «گلوبال پالیسی» می نویسد: ریاض به گونه ای مداوم تلاش در اغوای دونالد ترامپ (رئیس جمهوری آمریکا) جهت رویارویی نظامی با کشور عزیزمان ایران را دارد و همانطور که یکی از تحلیلگران آمریکایی به تازگی اشاره کرده هست، «عربستان می خواهد حتی به قیمت کشته شدن آخرین سرباز آمریکایی با پایتخت کشور عزیزمان ایران بجنگد».

    رویارویی احتمالی پایتخت کشور عزیزمان ایران وریاض، کربلایی دیگر است ،

    وی در بخش دیگری می افزاید: علی رغم اینکه ذخایر نفت عربستان سعودی حدود یک پنجم ذخایر دنیا را تشکیل می دهند ولی تلاش های اخیر ریاض جهت نفوذ در منطقه به شکست انجامیده هست. از جمله این تلاش ها؛ پشتیبانی از مخالفان سنی مذهب سوری بود … همچنین تلاش عربستان سعودی جهت قرنطینه و منزوی کردن قطر (در دنیا عرب) نه تنها شکست خورده، بلکه دوحه را به سمت کشور عزیزمان ایران سوق داده هست. از همه این موارد گذشته، راه اندازی جنگ یمن جهت به زانو در آوردن حوثی ها (جنبش انصارالله) خود شکستی بزرگ دیگری جهت عربستان به شمار می آید.

    در ادامه یادداشت آمده است: تلاش عربستان سعودی جهت تحکیم ایدئولوژی وهابی، در واقع، نتیجه معکوس داده و پادشاهی سعودی را در معرض خطر بیشتری قرار داده هست. لیکن شاخه های انشعابی افراطی و خطرناک وهابیت همچون داعش، به دشمن های خطرناک ریاض تبدیل شده است اند. عربستان سعودی ممکن است بتواند در کوتاه مدت حمایت بعضی گروه ها و کشورها را داشته باشد، ولی اثر بخشی ناچیز عربستان نخواهد توانست آن را به قدرت بلامنازع منطقه (خاورمیانه) تبدیل کند. از سوی دیگر، کشور عزیزمان ایران می تواند با داشتن سیاست خارجی موفق و با وجود اعمال تحریم های شدید اقتصادی، به اهداف منطقه ای خود دست یابد.

    تارنمای اندیشکده نشنال اینترست درگزارشی تحت عنوان «قمار بزرگ عربستان» نوشت: نیروهای عربستان سعودی به رغم تجهیز نظامی مدرن از سوی آمریکا، به احتمال زیاد قادر نخو

    نویسنده می افزاید: موفقیت اتحاد کشور عزیزمان ایران و حزب الله بر این واقعیت متکی است که پایتخت کشور عزیزمان ایران هیچ تلاشی جهت تسلط بر تمام تصمیم های حزب الله ندارد و این جنبش خود یک بازیگر مستقل لبنان است که به علت داشتن ایدئولوژی های یکسان با ایران، در خطی موازی همکاری می کند. در نتیجه، سطح اعتماد موجود بین حزب الله و ایران، به طور کیفی در مقایسه با ریاض و حامیان منطقه ای آن بسیار تفاوت دارد و دومی نه بر مبنای همگرایی اهداف و پذیرش استقلال و خودمختاری متحدان به وسیله ریاض، بلکه در مسیری یک طرفه و در ازای حمایت مالی و اطاعت محض از ریاض قرار دارد.

    در ادامه یادداشت آمده است: بااهمیت ترین کشور غیر عربی و اهل سنت، یعنی ترکیه نیز در حال حاضر در مقایسه با پیش از بحران قطر، به کشور عزیزمان ایران نزدیک تر شده است هست. به نظر می رسد عمان هم که در حال حاضر روابط خوبی با پایتخت کشور عزیزمان ایران دارد و دارای جمعیت 30 تا 40 درصدی شیعه هست، به همراه کویت، کشور بعدی جهت خارج شدن از مدار عربستان سعودی باشد. حملات لفظی اخیر شاهزاده محمد بن سلمان و سخنان تند و وسوسه برانگیز وی در برابر تهران، می تواند روند رویارویی کشور عزیزمان ایران و عربستان را با سرعت بیشتری به پیش ببرد.

    نویسنده ادامه می دهد: آخرین حرکت عربستان سعودی جهت رویارویی با ایران، دوستی با اسرائیل (رژیم صهیونیستی) است که خود شکستی دیگر جهت ریاض محسوب می شود، آیا که عربستان از سوی دیگر همواره ادعای رهبری دنیا اسلام و عرب را داشته هست. حال اگر شاهزاده محمد بن سلمان، لفاظی های تند خود را ادامه دهد، شکستی دیگر جهت عربستان رقم خواهد زد و خاورمیانه را در آتشی بزرگ تر فرو خواهد برد. در این صورت ممکن است نبرد کربلای دوم بین نیروهای یزید و حسین بن علی (ع) رخ دهد، هر چند احتمال دارد این بار آخر متفاوتی داشته باشد.

    رویارویی احتمالی پایتخت کشور عزیزمان ایران وریاض، کربلایی دیگر است ،

    در بخش دیگری از این یادداشت آمده است: در سال 680 میلادی، کمتر از پنجاه سال بعد از وفات پیامبر اسلام(ص)، ارتشی با بیش از سی هزار مرد جنگجو تحت خلافت یزید سی و سه ساله، به جنگ حسین بن علی (ع) نوه پیامبر و 72 تن از یارانش که مشروعیت حکومت موروثی «امویان» به چالش کشیده بود، رفتند. در نتیجه این نبرد که در کناره رود فرات در شهر کربلای عراق امروزی رخ داد، حسین بن علی (ع) و تمامی همراهانش کشته شدند. این مناسبت در نخستین سال های تاریخ اسلام رخ داد و منجر به تثبیت هویت سیاسی شیعیان علوی، نخستین امام شیعیان شد.

    نویسنده می افزاید: وارث فعلی خلیفه «یزید بن معاویه»، «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی است که او نیز سی و سه ساله است و به نظر می رسد در حال حاضر مبارزه جهت آخر دادن به حضور شیعیان در خاورمیانه را همانند یزید در سال 680 میلادی، در برنامه کار خود دارد. «محمد بن سلمان» با توجه به تعادل قدرت در منطقه، به خاص بین عربستان سعودی و قدرت پیشرو کشور عزیزمان ایران شیعه، حزب الله لبنان را به عنوان نخستین نشانه خود گزینش کرده است و قصد دارد با تکرار داستان کربلا و نابود کردن حزب الله که در مقایسه با ارتش عربستان، یک نیروی نظامی کوچک بشمار می آید، همان کاری را که یزید با حسین (ع) و یارانش کرد، با حزب الله کند. حصر خانگی «سعد حریری» نخست وزیر لبنان در ریاض، شلیک نخستین تیر جهت شروع این نبرد بود.

    تارنمای اندیشکده نشنال اینترست درگزارشی تحت عنوان «قمار بزرگ عربستان» نوشت: نیروهای عربستان سعودی به رغم تجهیز نظامی مدرن از سوی آمریکا، به احتمال زیاد قادر نخو

    در ادامه یادداشت آمده است: از نظر سعودی ها، گناه بزرگ حریری این بود که در حالی که از پشتیبانی عربستان استفاده می کند، حزب الله را به عنوان بخشی از دولت وحدت ملی لبنان پذیرفته هست. در صورتی که حریری این سیاست را در قبال حزب الله در پیش نمی گرفت … این امر می توانست پشتیبانی شیعه های لبنان را که کمتر از نصف جمعیت کشور را تشکیل می دهند، از دولت از بین ببرد.

    نویسنده ادامه می دهد: نشانه واقعی محمد بن سلمان این است که کشور عزیزمان ایران را عقب براند و برتری سعودی را در خلیج فارس اثبات کند. همانطور که یزید امتناع حسین بن علی (ع) از خلافت اموی را چالشی جهت حکومت خود می دانست، وهابیت سعودی امروزه اعتقاد است که مشروعیت مذهبی اش تا زمانی که ایران، کشور پیشرو شیعه باشد و برنامه های خود را به عنوان الگوی حکومت اسلامی، پیاده کند، در معرض خطر قرار دارد.

    به گزارش ایرنا؛ نشنال اینترست در سال 1985 کار خود را با تمرکز بر سیاست خارجی شروع کرده و در طول چند دهه فعالیت خود با متفکران و دولتمردانی همچون «هنری کیسینجر» ارتباط داشته هست. گرچه سیاست های بین المللی در چند دهه گذشته بطور قابل توجهی عوض کردن کرده، ولی اساسنامه این اندیشکده در سومین دهه فعالیت آن همچنان عوض کردن نکرده باقی مانده و این نهاد تمرکز خود را بر روی سیاست خارجی در جهت منافع ملی آمریکا قرار داده است.

    رویارویی احتمالی پایتخت کشور عزیزمان ایران وریاض، کربلایی دیگر است ،

    واژه های کلیدی: ایران | سیاست | لبنان | عربستان | سعودی ها | عربستان | عربستان، | عربستان سعودی


    دانلود


    دانلود فایل ها

    نویسنده : blogzz

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود رایگان کتاب از آمازون
  • تکست بوک
  • خرید کتاب انگلیسی
  • خرید کیندل آمازون
  • کتاب زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دانشگاهی
  • باکس کتاب
  • مانگا زبان اصلی
  • قیمت چاپ کتاب PDF
  • چاپ مانگا
  • رفتن به نوار ابزار